X
PORTFOLIO

Webdesign & Development

Responsive Webdesign

Mobiel-vriendelijk webdesign - ook wel responsive websites genoemd - optimaliseert websites voor gebruik op vrijwel alle apparaten waar mensen vandaag de dag mee online gaan. Dit maakt het - tenzij je specifieke wensen hebt - onnodig om aparte mobiele websites of native apps te hoeven ontwikkelen. Je website past zich simpelweg aan aan het apparaat waarop deze geraadpleegd wordt.

Webdesign & Development

Uniek Webdesign

XntriQ sites worden altijd op maat gemaakt. Geen templates, maar een 100% unieke site met een eigen look-en-feel die je bedrijf het beste kan representeren op het web. XntriQ sites zijn modern vormgegeven en gebouwd met behulp van de laatste mogelijkheden die webtechnologie heeft te bieden.

Webdesign & Development

Content Management

XntriQ sites zijn dynamische sites en daarom aan te sturen via een simpel te beheren Content Management Systeem (CMS). Je kunt met enkele, simpele handelingen nieuwe content toevoegen, wijzigen of verwijderen. Omdat wij ons CMS voor iedere website op maat bouwen is alles optimaal op elkaar afgestemd. Het CMS bevat ook alle nodige instrumenten die je helpen om je site te optimaliseren voor zoekmachines.

Webdesign & Development

Webwinkels

Online winkelen is allang geen niche meer. Onze filosofie omtrent e-commerce is: keep it simple. Het is allang niet meer nodig om duizenden euro's kostende betaalsystemen te integreren in je website... Met de inzet van payment gateways kan je site vrijwel alle betaalmiddelen verwerken (Ideal, Credit cards, Paypal, Acceptgiro) en het moeten beheren van gevoelige informatie wordt terug gebracht tot een absoluut minimum...

XntriQ Webstrategies

Omdat het ook anders kan