Digitale promotie campagnes

Google Adwords

SEO is een belangrijk onderdeel van iedere webstrategie, maar neemt tijd in beslag en kent geen garanties. Soms zijn er echter uitingen die je graag op korte termijn terug wilt zien in zoekresultaten. Speciaal voor die pagina's is adverteren via Google Adwords een interessante optie. Met een vast budget en een afgebakende looptijd is het mogelijk om via Adwords extra traffic te genereren naar online uitingen die normaal gesproken niet terug komen in de top resultaten van Google.

Digitale promotie campagnes

Video Ads

Adverteren met video op o.m. Youtube en het Google Display Network is in de praktijk zeer effectief gebleken in het realiseren van naamsbekendheid en nieuwe bezoeken aan sites van de adverterende partij (+20%). Mensen staan eerder open voor een video van 2-3 minuten dan voor teksten die 5-10 minuten leestijd in beslag nemen. Adverteren met video kan zeer doelgroep gericht en kost alleen geld wanneer mensen ervoor kiezen de video werkelijk te bekijken.

Digitale promotie campagnes

Facebook Ads

Adverteren op Facebook kan op meerdere vlakken voordeel opleveren. Er kan o.m. extra traffic gegenereerd worden naar specifieke pagina's op je eigen website of reclame gemaakt worden voor je fan page of berichten.

Facebook filters zijn ongekend sterk en leveren doorgaans een zeer zuivere en doelgroep gerichte campagne op mits correct ingericht en uitgevoerd. Adverteren op Facebook kent diverse regels en richtlijnen waar je je aan moet houden om het meeste uit de betaalde campagne te halen. XntriQ weet welke dat zijn en kan helpen bij het opzetten, uitvoeren en monitoren van effectieve campagnes

Digitale promotie campagnes

Facebook Tab Apps

Facebook biedt naast betaalde ads ook de mogelijkheid om eigen uitingen in je Facebook page te integreren. Dit noemt men Tab Apps.

Je kunt er voor kiezen om bepaalde delen van je site op te nemen als Tab App, maar ook speciaal daarvoor ontworpen uitingen kunnen bijzonder effectief zijn.

Tab Apps zijn ideaal voor onder meer het aanbieden van exclusieve content voor fans, prijsvragen, give-aways en werving.

Digitale promotie campagnes

Banners

Adverteren via Adwords en Facebook is zeer nuttig om via zoekmachines en social media mensen naar je online uitingen te krijgen, maar er zijn nog vele andere plekken waar je met resultaat online kunt adverteren.

XntriQ maakt speciaal voor deze advertentiecampagnes banners die op vrijwel iedere site in te zetten zijn.